Voisiko vauvaperheen aamiaiskaappi näyttää myös tältä?

28 toukokuuta 2024


mainos Baby Brezza


Meiltä löytyy aamiaiskaapista tavallisesti kahvinkeitin, airfryer, mikroaaltouuni ja yleiskone sekä tietysti kahviastioita. Vauvaperheessä aamiaskaapin sisältö voi kuitenkin vaatia pientä muokkausta kodinkoneiden osalta, ja erityisesti juuri silloin, jos vauvan ruokintaan hyödynnetään äidinmaidonkorviketta. Äidinmaidonkorvikkeita on saatavilla valmiina nestemäisinä pakkauksina tai jauheena.  Aamiaskaappi voikin tulla tällaisessa tilanteessa erittäin tärkeäksi kapistukseksi, sillä korvike täytyisi pystyä lämmittää vauvalle sopivaksi. Tiesitkö, että tähän ei kuitenkaan välttämättä tarvita lainkaan mikroaaltouunia tai tuttipullonlämmittäjää?Vauvan oma "kahvinkeitin"  - Baby Brezza Formula Pro Advanced - maidonkorvikkeen lämmitin 


Baby Brezza on tuonut markkinoille Formula Pro Advanced äidimaidonkorvikkeen lämmittimen. Tämä laite on korvikeautomaatti, jolla valmistaa helposti sopivan määrän maidonkorviketta vauvalle erittäin helposti ja nopeasti. Ulkomuodoltaan tuote näyttää aivan kahvin keittämiseen tarkoitetulta kapselikeittimeltä eli hivelee myös kivasti esteetikon silmää. 

Baby Brezzan Formula Pro Advanced -lämmitintä voi käyttää haluamansa tuttipullon kanssa säädettävän tuttipullotason ansiosta. Laite soveltuu siis oman vauvasi suosikkituttipullolle, eikä vaadi mitään tiettyä tuttipullomerkkiä käytettäväksi. Baby Brezzan korvikkeen lämmittimessä on saatavilla kolme erilaista lämpötila-asetusta. Lämmittimestä voi valita joko huoneenlämpöisen, kehonlämpöisen tai kehonlämpöä lämpimämmän lämpötilan. 


Baby Brezzan käyttö on helppoa. Lämmittimeen lisätään maidonkorvikejauhe sekä täytetään vesisäiliö. Laite valmistaa valitsemiesi asetusten mukaisesti haluamasi maitomäärän vauvalle juuri toivomassasi lämpötilassa. S u p e r helppoa siis! Usein kuulee, että korvikeruokinta on melkoinen tuttipullorumba, mutta Baby Brezzan ansiosta korvikeruokinta ei voisi olla enää helpompaa. Tämä laite helpottaa varmasti monen äidin ja isän elämää pienen vauvan kanssa. 

Vielä en osaa sanoa, tuleeko meille tarvetta käyttää tätä laitetta itse. Esikoisen kohdalla rintaruokinta onnistui hyvin, joten korvikemaailma on toistaiseksi aika vieras itselleni. Oli kuitenkin mielenkiintoista päästä tutustumaan tähän laitteeseen, josta en ollut ennen edes kuullut. En oikeasti tiennyt, että markkinoilta löytyy korvikeruokintaan näinkin edistyksellinen kodinkone. Alkuun tämä laite lähteekin nyt läheiselleni testiin, ja pääsemme varmasti pian kuulemaan lisää käyttökokemuksia tästä. Olen ainakin itse hämmentyneen myyty tälle. Toivottavasti tämä helpottaa myös läheiseni arkea pienen vauvan kanssa <3


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!