Riipputuoli terassille

04 toukokuuta 2024


mainos Koti-Siili Oy 

Terassi alkaa olla taas astetta valmiimpi kesälle. Nyt on ollut jo niin lämpöisiä päiviä, että terassilla on tarjennut istuskella ilman takkia ja hörpätä samalla päiväkahvit auringon helliessä. Kesä taitaa todellakin tehdä tänne tuloaan.

Terassille meillä on ollut hankintalistalla riipputuoli eli korimainen roikkuva riippukeinu. Nyt kuitenkin meidänkin terassilta vihdoin sellainen ihanuus löytyy! Meidän riipputuolimme on Koti-Siilin verkkokaupasta, joka toimitti keinun näppärästi ja nopeasti kotiovelle asti. Riipputuolimme on Koti-Siilin polyrottinkinen, luonnonvärinen Bubble riippukeinu, joka on aivan täydellinen paikka terassilla rentoutumiseen.

Riippukeinu paikkana terassilla rentoutumiseen

Koti-Siilin Bubble -riippukeinu on osoittautunut meidän koko perheen yhteiseksi suosikiksi. Keinuun on ihana istahtaa ja katsella samalla lapsen touhuja ja leikkejä terassilla ollessa. Riippukeinussa viihtyy hyvin aikuinen rentoutumassa, mutta se on selkeästi ollut myös lapselle mieluinen paikka. 

Keinun koriosa on kuitenkin sen verran iso, että siinä mahtuu istumaan myös yhdessä lapsen kanssa. Tähän voisi olla kiva rakentaa vaikka oma pieni kirjojen lukupesä yhdessä lapsen kanssa ja löhötä rauhassa kesäpäivänä kirjoja lueskellen ihan kylkikyljessä. Haaveilen myös kesäisistä imetyshetkistä tässä tuolissa yhdessä tulevan uuden perheenjäsenen kanssa.

Tässä Bubble-tuolissa on kaunis polyrottinkipunos ja tyylikäs mustaksi maalattu metallijalka. Meidän riipputuolissa punos on luonnonvärisenä, mutta keinua löytyy myös harmaana ja mustana. Riippukeinun kruunaa musta paksu istuinpehmuste sekä helposti siirreltävä ja naruilla kiinnitettävä niskatyyny.


Polyrottinki oli kyllä ihan ehdoton valinta meidän avoterassille, sillä se kestää hyvin sään vaihtelut ja erilaiset kosteammatkin sääolosuhteet. Suomen kesästä kun ei todellakaan aina tiedä, sataako vettä tänään vai huomenna vai vielä kenties räntää tai luntakin. Niinpä pieni tai vähän suurempikaan vesisade ei siis haittaa! Keinun pehmusteet viedään kuitenkin aina illaksi säilöön tai jos suurempaa sadekuuroa on luvassa.


Koti-Siilin myymälät ja laajat tuotevalikoimat löydät Siilinjärveltä ja Nilsiältä. Lisäksi voit ostaa tuotteita suoraan verkosta kokoamalla ostoslistan ja lähettämällä sen asiakaspalveluun. Ostoslistan lähettäminen ei ole vielä sitova tilaus, vaan antaa sinulle mahdollisuuden parhaaseen hintaan ja tietysti myös hintojen vertailuun. 

Koti-Siilillä on myös kilpailukykyiset ja edulliset toimitusvaihtoehdot ympäri Suomea. Isommat tuotteet, kuten tämä riippukeinu, saapuvat kotiovelle asti. Toimitushinnat vaihtelevat normaalisti 6-99 euron välillä ja kookkaat rahdit, kuten terassisohvat ja suuret aurinkopesät toimitetaan 99-149 eurolla. Pääset tutustumaan Koti-Siilin verkkokaupan valikoimaan tästä

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!