Raskausajan muistot talteen - vauvakirja odotusajalle

06 toukokuuta 2024mainos Masutyyppi & Lilla G Oy

Raskausaika on usein odottajalle ikimuistoista ja jännittävää aikaa. Raskausmatka on pitkä prosessi, jonka aikana ehtii tapahtua muutoksia äidin omassa kehossa paljon, eikä kaikkea kyllä todellakaan onnistu muistamaan ilman, että asioita odotusajalta ei kirjoittelisi välillä ylös. Itseasiassa aiemmin tämä blogi on ollut itselleni kiva keino palata esikoisen raskausajan muistoihin, kun olen tehnyt tänne viikkokohtaisia julkaisuja matkan varrelta. En todellakaan muistaisi muuten, millaisia tuntemuksia tai tapahtumia mikäkin raskausviikko on pitänyt sisällään.

Masutyypin Ensimmäinen Kirja on vauvan ihan ensimmäinen oma kirja. Kirja kätkee valkoisten kauniiden kansiensa sisälle koko raskausmatkan - aina siitä plussatestistä vauvan syntymään ja ensimmäiseen elinkuukauteen saakka. Masutyypin ensimmäinen kirja mahdollistaa muistojen yksityiskohtaisen kirjaamisen ja niihin helposti myöhemmin palaamisen koko odotuksen ajalta.
Kirja raskausajan muistoille: Masutyypin Ensimmäinen Kirja


Usein vauvakirjat sisältävät yhden tai kaksi sivua vauvan odotusajalle, ja muutoin keskittyvät vain vauvan ensimmäisiin kuukausiin ja vuosiin. Tällaiset kirjatkin ovat aivan ihania, mutta niissä odotusaika jää usein paljon vähemmälle huomiolla. Odotusaika on kuitenkin useammalle äidille jännittävää ja elämää mullistavaa aikaa, josta olisi ihana kätkeä muistoja talteen. Tähän Masutyypin ensimmäinen kirja on aivan täydellinen!

Masutyypin ensimmäinen kirja keskittyy tosiaan perinteisen vauvakirjan sijaan raskausaikaan. Kirja on käytännössä päivämäärätön kalenteri, joten voit täyttää sitä oman raskauden etenemisen mukaisesti kuukaudesta tai päivämääristä riippumatta. Kirjan alkuun on laadittu selkeät täyttöohjeet myös avuksi. 

Masutyypin ensimmäisessä kirjassa on lähes 20 sivua odotusajan muistoille. Kirjassa on raskauskuukausien mukaan viikkokohtaiset aukeamat muistojen ja tapahtumien täydentämiselle. Kirjaan voi täydentää lisäksi vauvan oman sukupuun sekä kirjoittaa ylös omia ajatuksia ja muita muistoja matkan varrelta. Kirjaan voi liimata helposti myös omia valokuvia tai vaikkapa ultrakuvat talteen.Masutyypin ensimmäinen kirja on ulkonäöltään kauniin pelkistetty. Myös kirjan sisäsivut ovat neutraalit väritykseltään ja kuvitukseltaan, joten niihin voi halutessaan itse luoda toivomansa tunnelman. 

Kirjan mukana saa arkin tarroja, joita voi käyttää hyödyksi kirjan täyttämisessä. Tarroihin on koottu keskeisiä raskausaikaan liittyviä tapahtumia, kuten kun teit raskaustestin, kun raskausvatsa alkoi erottua tai kun sinulle järjestettiin babyshowerit. Kirja on myös kooltaan sopivan siro (19 x 19 cm), joten se on helppo kuljettaa mukana myös raskausajalle ajoittuvilla reissuilla ja muistot saa aina kirjattua reaaliajassa kansien väliin.
Masutyypiltä löytyy myös ihana Masutyypin Ensimmäinen Vuosi -kirja, joka on taas kaunis vauvakirja vauvan ensimmäisiin hetkiin. Löydät Masutyypin kirjat mm. Prismasta, Suomalaisesta Kirjakaupasta tai Masutyypin omilta verkkoisivuilta!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!