Voiko leipominen enää olla helpompaa? Tehdään marenkikakku BOSCH Serie 6 yleiskoneella

21 toukokuuta 2024mainos BOSCH


En ole todellakaan mikään mestarileipuri, mutta nyt törmäsin yleiskoneeseen, jonka avulla kokemattomampikin leipuri onnistuu varmasti! Sain testiin Boschin Serie 6 (MUMS6ZS00) yleiskoneen, jota halusin lähteä testaamaan oman lemppari herkkuni eli marenkikakun valmistamiseen. 


Marenkikakku kolmella kerroksella 


Marenkikakku valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta. Marenkikakkupohjaan tarvitset 6 kananmunan valkuaista ja 350g sokeria. Boschin yleiskoneella tarkka punnitseminen onnistuu suoraan yleiskoneen vatkauskulhoon, joten sokerin voi helposti mitata marenkivaahdon joukkoon sisäänrakennettua vaakaa hyödyntämällä. Kurkkaa alla olevasta videosta kuinka helposti marenkikakku valmistuu tämän yleiskoneen avulla!


Huom. Suosittelen vaihtamaan videon laaduksi 720p. 


Marenkikakku

Pohja:

6 kananmunan valkuaista

350g sokeria 

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri valkuaisvaahdon joukkoon ja sekoita. Paista 100 (kiertoilmalla) tai 125 asteessa (tasalämmöllä) noin 2 tunnin ajan. 


Täyte:

2dl vispi- tai kuohukerma 

1 prk valmista sitruunarahkaa tai -kreemiä

pensasmustikoita

valkosuklaata


Valmista täyte ensin vatkaamalla kerma vaahdoksi. Valitse Boschin yleiskoneesta kerman vatkausohjelma. Lisää joukkoon sitruunakreemi ja sekoita tasaiseksi. Täytä kakku kerma-sitruunakreemiseoksella. Pilko valkosuklaa, ja koristele kakku valkosuklaalla ja pensasmustikoilla. Halutessasi voit laittaa valkosuklaata myös kakun kerroksien väliin kerma-kreemiseoksen kanssa. 


Boschin Serie 6 yleiskoneessa on valmiit automaattiohjelmat mm. valkuais- ja kermavaahdolle. Tämä helpottaa kummasti leivontaa, sillä voit laittaa vain valmiin ohjelman pyörimään ja tehdä sillä aikaa muita valmisteluja - tai vaikka hörppiä kahvia. Integroitu vaaka on aivan huippu juttu ja sen avulla voi unohtaa ylimääräisten tiskien kertymisen, kun ei tarvitse käyttää erillisiä mitta-astioita. 


Herkullisia kakkuhetkiä! <3


#BoschXbuzzador #boschserie6 #BakeLikeABosch #BoschIntelligentSensingForPerfectResults #buzzador


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!