Terassin ihana aurinkopesä

19 toukokuuta 2024mainos Koti-Siili Oy


Täällä on ollut aivan ihanan kesäiset säät, vaikka mennäänkin vasta hieman yli toukokuun puolivälin. Meidän terassiprojekti on edistynyt hyvin ja ollaan saatu jo lasikaiteet asennettua väliaikaisten putoamissuojien tilalle sekä terassin loppupää myös valmistuu hyvää vauhtia. Terassista on alkanutkin nyt muodostua ihana kesäpaikka, jonne rakentunu omat paikat eri toiminnoille. 


Kirjoittelin alkukuusta Koti-Siilistä hankitusta Bubble-riippukeinusta. Riipputuoli oli ollut pitkään hankintalistallamme ja ihanaa, että sellainen nyt löytyy meidänkin terassilta. Riipputuolista ollaan ehditty nauttia jo paljon, ja se on osoittautunut koko perheen suosikiksi. Tyylikäs, mutta ihanan rentouttava paikka istuskella.DIY: Ihana aurinkopesä terassille

Meidän terassi on aika kuuma paikka aikaisesta aamupäivästä iltapäivään asti. Alkuillasta terassilla on jo vähän varjonpaikkojakin, mutta sitä ennen terassilla on kaivannut jotain muuta ratkaisua tuomaan suojaa auringolta. Bubble-riippukeinussa pientä suojaa tuo keinun korimainen ja punottu rakenne, mutta sain tänään uuden idean kiinnittää riipputuolin ylle ohuen harsoverhon, joka toimii kivana esteettisenä elementtinä, mutta tuo myös suojaa auringonsäteiltä.


Harsoverho riipputuolin yllä ei vain pelkästään näytä kauniilta, vaan tuo myös tosiaan kevyttä toivottua suojaa auringolta. Harsoverho liikkuu nätisti ja myötäilee tuulta sekä tekee riipputuolin ilmeesta jotenkin ihanan seesteisen. Uskaltaisin veikata, että tästä edelleen tulee ehkä se yksi kesän suosikkipaikkana istuskella vauvan kanssa ulkona, ja toivottavasti imetyksen onnistuessa riipputuoli voisi toimia myös hyvänä paikkana imettää vauvaa samalla, kun esikoinen saa touhuta ja leikkiä terassilla. Ohut harsoverho tuo siis myös kivaa suojaa suloisena imetyspesänä vauvan kanssa.


Pienellä fiksauksella riipputuolista saa helposti haluamansa kaltaisen. Riipputuoli on kaunis sellaisenaan, mutta siihen on myös todella helppo kiinnittää verhokangasta tuomaan suojaa auringolta. Bubble-tuoliin ei itseasiassa edes tarvinnut käyttää mitään erillisiä kiinnikkeitä verholle, vaan verhon saa helposti pujotettua muutamasta kohdasta koriosan kehikon mustien putkien läpi. Harsokankaan ansiosta riippukeinusta muotoutui ihana terassin autinkopesä. 


Mikäli sinulla on terassillesi tai parveekkeellesi laadukas jalallinen riippukeinu etsinnässä, kannattaa ehdottomasti kurkistaa Koti-Siilin edullista valikoimaa. Tämä Bubble-riippukeinu on saatavilla kolmessa eri värissä.  


Ihania kesäpäiviä sinne! <3

Share your opinion:

  1. Aivan ihana tuo riippukeinu! Täällä on myös pihan laittaminen ja terassin suunnittelu käynnissä. Tuollaista riippukeinua olen miettinyt riippumaton lisäksi, mukavaa olisi useampi rentoutumispaikka olla perustuolien ym. lisäksi. 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Tämä on kyllä ihana paikka istuskella ja nauttia kesäpäivistä. Riippumattokin tosin kuulostaa aika ihanalta!

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!