Marmorinen pikkupöytä keittiön kulmauksessa

28 syyskuuta 2021


Hankimme kesällä kaksi marmorista pikkupöytää terassille, jotka nyt siirsin talvisäilöön sisätiloihin. Toisen pikkupöydistä vein yläkerran takkahuoneeseen ja toisen jätin alakertaan ruokapöydän viereen keittiöön. 


En halunnut varastoida pöytiä talvikaudeksi varastoon, sillä niistä saisi kivaa vaihtelua sisustukseen. Päätin kuvailla bloginkin puolelle muutamat kuvat toisesta pöydästä.


Toisen marmorisista pikkupöydistä päätyi tosiaan keittiön ruokailutilan kulmaukseen. Laitoin pöydälle koristeeksi toisen pari viikkoa sitten hankkimistani palmuvehkoista, ja se oikeastaan sopii siihen kivasti. Meidän kodin ruokailutila ei ole mikään tilaihme, vaan siihen todella mahtuu pitkälti vain ruokapöytä ja that's it. Onneksi kuitenkin tämä siro pikkupyötä sopi nurkkaan hyvin ja piristää vähän ruokailutilaa. Hauska kuinka pienellä vaihtelulla tilasta tulee niin paljon kivempi. 


Näissä kuvissa vilahti myös meidän uusi ruokapöytä, jonka hankimme valkoisen pöydän tilalle. Tykkään tästä ruokailutilasta nyt paljon enemmän, sillä valkoinen pöytä tuntui tekevän tilasta jotenkin ahtaan. Uusi pöytä on täysin samankokoinen kuin vanha valkoinen. Hauska kuinka väri voi vaikuttaa niin paljon tilan väljyyden tuntuun. 


Talvikauden jälkeen pikkupöydät toki palaavat takaisin terassille. Kiva kuitenkin, kun niistä on iloa myös terassikauden ulkopuolella. Kivaa uutta viikkoa sinne!Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!