Vauvan leluille toinen kangaskori

30 syyskuuta 2021


Löysin hetki sitten vauvan lelujen säilytykseen toisen kangaskorin. Olin jonkin aikaa katsellut erilaisia kangaskorivaihtoehtoja nykyisen korin kaveriksi ja löysinkin sattumalta -30% alennuksesta kivan korin. Vaikka toisen korin hankinnalla ei ollut kiire tai vielä mikään suoranainen "pakko" hankkia, olin kuitenkin katsellut millaisia vaihtoehtoja olisi saatavilla. 


Olin etsiskellyt vanhan korin kaveriksi juuri suht samantyylistä koria, jotta ne sopisivat sitten kivasti yhteen toistensa kanssa. Aikaisemmin hankkimani kori on tosiaan puuvillainen H&M Home -valikoiman kangaskori 30cm halkaisijalla. Voit halutessasi kurkata sen tästäLue myös: Kangaskori vauvan leluille


Vauvan lelut ja kirjat järjestykseen

Uusi kori on myös vaalea ja bohotyylinen kangaskori. Se on 30x30x30 cm kooltaan, joten aika samaa kokoluokkaa kuin toinenkin lelukori. Vaikka olin aikaisemmin kirjoittanut, että pärjäämme toistaiseksi vielä yhdellä korilla, on meillä itseasiassa kestokassissa vauvanhuoneessa odottamassa vauvanleluja, jotka olisi jo aika pian tulossa käyttöön. Niinpä olikin ihan kiva, että toinen kori löytyi jo nyt.


Näihin kahteen koriin mahtuu nyt hyvin vauvan lelut ja kirjat. Vauvalla on käytössä nyt muutamia pehmoleluja, muutamia puruleluja, muutama isompi pehmolelu sekä uniriepuja. Lisäksi löytyy 5 kirjaa. Vauvan lelut ovat aika pienikokoisia, joten toki lelukoko hieman kasvaa vauvan kasvun mukana - saa nähdä joutuu sitten myöhemmin keksiä muitakin säilytysratkaisuja. Vauvanleluille pehmeät kangaskorit ovat kivoja, sillä vauvan on myöhemmin helppo myös itse kurotella sieltä haluamaansa lelua. Kangaskorin reunaan ei myöskään voi vahingossa satuttaa itseään,kun reuna on pehmeä ja antaa periksi siihen törmätessä. Niin kuin olin toisessa postauksessa sanonutkin - tämä on sellainen vauvan kokoinen ja näköinen kori. Just passeli!


Lue myös: Vauvanhuoneen matto


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!