Sängynpäätyhaaveita

17 helmikuuta 2024


Viime kevät hujahti pihahommissa, kesä meni terassia tehdessä ja syksy vierähti ulkoverhousta maalatessa. Sisätilojen laittaminen jäi viime vuoden aikana aika paljon vähemmälle huomiolle, vaikka onneksi saimmekin mm. alkuvuodesta hankittua olohuoneeseen maton ja saarekkeelle ilmestyivät saarekevalaisimet. 


Meidän makuuhuone odottaa kuitenkin edelleen sängynpäätyä. Yhtenä haasteena on ollut päättää, millainen sängynpääty tehtäisiin, sillä kivoja vaihtoehtoja on niin paljon. Tämä valinnanvaikeus on ehkä ollut myös osasyynä siihen, että hommiin ei olla ryhdytty, mutta nyt on alkanut tuntua, että ehkä meillä olisi visio juuri meidän makkariin sopivasta päädystä!


Sängynpäätyjen kuvia on tullutkin viimeisen vuoden aikana selailtua niin Instagramista kuin Pinterestistäkin inspiraatiota etsien. Raksa-aikana pohdimme vaihtoehtona sängynpäätyyn pähkinänruskeaa sormipaneelia, jota meiltä löytyykin myös kotimme eteisestä. Pitkään mielessä sen sijaan on kuitenkin pyörinyt ajatus mustasta sängynpäädystä, joka toisi toivottua kontrastia muutoin neutraaleihin ja vaaleisiin makkarin sävyihin. Musta pääty olisi ainakin näin suunnitelman tasolla kivan särmikäs ja tumma yksityiskohta.


Toivotaan siis, että siirtyisimme tämän vuoden aikana sängynpäädyn osalta haaveilusta pian itse toteuttamiseen...
Julkaisun kuva StockSnap Pixabaystä

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!